Summering av mål 2010

Då var det sista arbetsdagen för i år och det är tid att gå igenom målen för 2010. I ett kommande inlägg skriver jag om mina mål för 2011.

Hälsa:

 • Träna 3 gånger i veckan minst och ha lite sporadiska aktiviteter varje dag eftersom jag annars sitter still för mycket.

  – Tror inte jag uppfyllt det här målet om man ser till hela året, sedan i höstas har det inte blivit mycket träning alls att tala om.

Företaget:

  • Inte har några ”tomma” domäner, de ska antingen utvecklas eller säljas av. Kanske blir någon mindre försäljning senare för att nischa sig mer och bättre kunna fokusera.

– I princip alla domäner har innehåll och är utvecklade i någon form, har både köpt och sålt domäner under året och minskat antal nischer. Jag anser att jag lyckats med det här målet.

  • Tillämpa GTD- och pomodoro-tekniken så mycket det går, vore inte helt fel att snitta 15 pomodoros om dagen

– Har provat lite olika metoder och kommit fram till vad som funkar bäst för mig. Ett papper med punkter att göra, stryk vartefter de blir avklarade. Då är jag effektiv helt enkelt. Inför 2011 kommer min övergripande målplanering brytas ned i ett veckoschema, och förankra helhetsmål ned på daglig basis.

  • Lansera biljett.com och få igång omsättning med biljetter.

– Det målet uppfylldes väl, biljett.com lanserades och har sålt biljetter till flera evenemang. Tjänsten har även vidareutvecklats och fått ny design. Känns mycket bra.

  • Jobba vidare med satsningen på tex hotell Stockholm och kreditkort.

– Stockholmhotell.se har nu de flesta hotell i Stockholm och sidan går bra. Kreditkort.nu har inte fått så mycket kärlek, delvis pga att det är väldigt knappt med affiliateprogram för kreditkort (både Swedbank och American Express har lagt ned sina affiliateprogram hos Tradedoubler) så nu blir det mest Adsense. Tar gladerligen emot tips på möjligheter för kreditkort.nu.

  • Outsourca så mycket det finns utrymme för.

– Check

  • Se till att omsättningen har en konstant positiv utveckling.

– Mina intäkter har ökat överlag, mest på Affiliate.

  • Minst 1 blogginlägg i veckan här.

– Såna här mål brukar misslyckas. Jag måste börja formulera syften med mina mål.

  • Ha uppföljning varje månad av målen för att hålla mig ”on track”

– Gick inte så bra med uppföljningsbloggandet, men någon sorts undermedveten uppföljning har nog funnits hela tiden.

Har du också utvärderat och planerat dina mål?

Bloggar du också om dina mål får du gärna länka hit till detta inlägg. Då länkar jag tillbaka under den här rubriken. Kommentera gärna här och berätta!

Andra som bloggat om sina mål:

Kim Ängalid

Kristoffer Wedholm

2 comments on “Summering av mål 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *