Summering av 2009

Nu när 2009 är till ända är det dags att återblicka och se hur väl jag uppfyllt mina mål för året. Det är ett blandat resultat med både avklarade och icke avklarade mål som beror på att målbilden aldrig är helt fast, uppfattningen om nuet och dess förhållanden ändras hela tiden. När jag tänker tillbaka på vissa mål kan jag undra hur jag tänkte just då, men vi lever i tider där det enda som är statiskt är just förändringen. Nåväl, så här ser det ut:

Hälsa

– Vinna över Erik i terrängloppet Springcross
Avklarat

– Träna 4 dagar i veckan
Nja, såg bra ut fram till mitten av september, därefter gick jag ned på nån dag i veckan.

– Bli bättre på kitesurfing
Fail. De få försök som gjordes gick inte bra, åkte både till Rullsand och Marseille i Frankrike för att kita, men vinden uteblev.

– Springa Stockholm halvmarathon under 1.40
Sprang Lidingöloppet istället på 3timmar, det får anses som godkänt. Efter att Lidingöloppet blev avklarat sjönk min träningsnivå till nåt enstaka pass i veckan, det betyder nog att jag blir effektivare när jag jobbar med målsättning.

Företaget

– Öka omsättning jämfört med 2008
Fail. Omsättning sjönk till en fjärdedel som berodde på fulltidsstudier, ganska orealistiskt mål när jag tänker efter.

– Lansera en ny ebutik, ranka lägst #2 på valt nyckelord
Fail. Hade planer på accessoarer.nu som det inte blivit något av än, får vänta.

– Resenätverket. Utveckla och lansera alla domäner jag har i portföljen med innehåll
Check. Med inhyrda skribenter blir arbetet effektivare och man kan fokusera på kärnverksamheten istället. Under året har jag dock dragit på mig fler geodomäner och inte utvecklat alla än, får se vad det blir av domäner som tex arboga.nu och vetlanda.nu.

Biljett.com – Utveckla ett biljettsystem och sköta biljetthantering
Biljett.com blev vinnare i Davéns 24h tävling! Det känns otroligt bra att juryn tror på min idé och Christian som är väldigt kompetent kommer skapa en bra grund på de 24timmarna. Det kommer bli en bra start och en lansering av tjänsten finns i sikte!

Utbildning
– Skriva examensarbetet inom projektledning
Check! Mitt examensarbete inom Supply Chain Management ligger nu publicerat på diva-portal.org.

– Bli bättre på portugisiska
FailFailFail. Har inte övat någonting, det blir svårare varje gång att föra ett samtal på portugisiska när jag ringer till min vän i Brasilien.

– Tenta av resterande kurser
Alla kurser är fixade nu i januari, utom en mattekurs i statistik och sannolikhetslära som får vänta till sommaren. Tentaplugg pågår, grr.

Lägenhet

– Blir klar med lägenheten för försäljning i februari
Avklarat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.