Målrapport

Då var det dags igen för att skriva lite om vad som hänt den senaste tiden. Tänkte återkoppla till min tidigare målsatsning för 2009 och för att visa att jag fortsätter att jobba mot uppsatta mål.

Har hittat ett företag där jag ska skriva mitt exjobb inom supply chain. Uppgiften blir att analysera logistikflödet hos ett företag som säljer en produkt i skandinavien med tillverkning i Kina. Uppgiften känns spännande och hamnar under ämnet supply chain. Så nu vet jag vad jag har framför mig i 20 veckor. Nu behöver jag tiden till att komma framåt med studierna och få det klart så att jag kan avsluta och gå vidare.

På domänfronten har det hänt en del. Jag har gjort en del förvärv av .nu domäner som tror mycket på. Dels är det kreditkort.nu som numer ingår i min portfölj och ska fungera som en jämförelsesite för kreditkort. I skrivande stund håller även två nya domäner på att överlåtas i min ägo. Dessa domäner lämpar sig utmärkt för att driva ebutik och det med en sökvolym runt 1,5 miljoner på vardera nyckelord. Det är i och för sig inom nischer med rätt hög konkurrens, men det ska inte vara någon omöjlighet. Det gäller att sikta högt! Har dock inte bestämt mig om jag kommer sälja egna produkter eller bygga någon form av social shopping sida.

Om en månad är det dags för terrängloppet och jag springer 3-4 gånger i veckan för att komma i så god form som möjligt till dess. Funderar även på att anmäla mig till Lidingöloppet så att jag har ett nytt mål till hösten att jobba mot.

One comment on “Målrapport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *