Grabbhalvan och grill

Igår var det dags att springa Grabbhalvan i Örebro, igår gick även slutsignalen i rankningstävlingen för lågenergilampor. Efter att Nicklas analyserat ställningen kunde dessa platser konstateras:
#9 Nicklas
#12 Benny
#27 Tomaz
#38 Anders
#39 Jon
#54 Jonny

Grattis till Nicklas alltså som kunde koras som segrare i tävlingen. Otur för Jonny som halkade ned rejält på slutet (skyller på sabotage), men så är spelet i Google. Ställningen kollades även idag och det har verkligen rört på sig igen:

#8 Nicklas
#13 Tomaz
#14 Jonny
#15 Benny
#39 Anders
#40 Jon

Jag hade alltså seogudarna med mig den här gången, och även Jon 😉

Men vi började kvällen att springa Grabbhalvan som var 5km, killarna från Dreambuilders hade också kommit dagen till ära. Blogvertiser sponsrade med anmälningsavgiften, tack för det! Som motprestation skulle vi ha en fin mustasch att visa upp för att visa solidaritet och stödja kampen mot prostatacancer. Alla grabbar gjorde bra ifrån sig i loppet och kunde nöjda passera målgången.

Därefter blev det snabbdusch och sedan tog vi oss vidare hem till Tomaz där det bjöds på god grillmat som verkligen sögs in i kroppen efter loppet. Eftersom inte Nicklas inte kom dit fick 2:an (jag) i seotävlingen ta emot ett litet bonuspris av Blogvertiser i form av mustaschvax, nu ska jag alltså få lite snitts på mustaschen så den får hänga kvar en vecka till. Kvällen avslutades såklart med mycket webbsnack, tack för en utomordentligt trevlig kväll grabbar!

(Foto från Bluecow, creative commons!)

5 comments on “Grabbhalvan och grill

  1. Tomaz on

    Tack själv Benny!
    Det var riktigt kul att träffas och snacka.
    Du spurtade förbi mig både på Grabbhalvan och i serpen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *