Helg med affiliatemiddagar

I helgen som var blev det träff med affiliates både fredag och lördag. I fredags var det avslutningsfest i Stockholm för affiliatesm där Jonny korades som vinnare och fick en Mackmyrawhiskey i present, det var han väl värd efter den kostsamma ppc-strategin 😉 Efter prisutdelningen hos Adtraction begav vi oss till Texas Long Horn där vi blev bjudna på mat, revbensspjällen var riktigt smarriga måste jag säga!

I lördags drog jag till Örebro för att träffa gänget där för första gången som bestod av Nicklas, Tomaz, Jonny, Anders och Jon. Synd att man körde, annars kunde jag också smakat lite på den Mackmyra som Jonny fick dagen innan. Sedan gick vi vidare till Ågatan 3 där vi bokat bord för kvällen, jag provade deras lingon- och sherryglacerade hjort vilket var en höjdare. Kvällen var riktigt trevlig och vi satt sist kvar på restaurangen vid stängning.

Som tradition har Örebrogänget lite seotävlingar i samband med dessa träffar, temat den här gången blev miljö och energi. Den som rankar lägst på termen lågenergilampor i Google.se till nästa träff, ska skänka 1000kr till välgörenhet. Jag valde att jobba med lagenergilampor.net som reggades och snabbt fylldes med lite innehåll om lågenergilampor. Lite kul är ju att man tvingas läsa på om ämnet vilket absolut inte skadar. Måste erkänna att jag själv inte bytt alla glödlampor mot lågenergilampor än, men det lär blir av snart!

4 comments on “Helg med affiliatemiddagar

Leave a Reply

Your email address will not be published.