Årets upplaga av grabbhalvan

Traditionen rullar vidare och förra veckans var det dags att åter riva av grabbhalvan i Örebro i vår lilla samling av webbentreprenörer. Dagen startades tidigare än adrecordchefen kom in på kontoret (ca 10.30), tur att det fanns andra på företaget som kunde öppna dörren 😉

På dagen hanns det med såväl jobb, skitsnack som flera koppar kaffe. Jonny agerade barista och gjorde allt för att trycka i oss vaniljbullar så att vi skulle orka med loppet. Stort tack till Kim som hittade en lösning med några rader kod som städar bort massor av felaktiga url:er till en av mina webbsidor, nu hoppas vi sökindex ser snyggare ut inom en snar framtid.

Bild från jongotlin.se

Det blev två nya deltagare för i år vilket gjorde att jag inte längre blev vinnare i vårt lilla gäng utan fick istället se mig ta tredjeplatsen i gruppen. Jakob Svensson såg jag redan innan som ny vinnare men jokern Greger tog andraplaceringen före mig med en sekund, nästa gång ska jag inte ha några sparade sekundrar i kroppen lovar jag mig själv.

Efter loppet och en snabbdusch blev det sedvanlig samling hemma hos guldkillen Tomaz som bjöd på grillat och öl, en alltid lika trevlig avslutning efter loppet hos Tomaz. Det blev även prisutdelningen där den ödmjuke vinnaren Jakob delade ut iphoneskal till ”de två näst bästa i loppet” som jag har för mig han uttryckte det, och det var min tur att låta vandringspokalen gå vidare till Jakob. Förvalta det väl, nästa år är vi några hungriga där bakom som vill ta över den.

En riktigt trevlig dag, tack för det allihopa!

One comment on “Årets upplaga av grabbhalvan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *