Uppföljning av mina mål

Nu har februari månad passerat och det är dags för att göra en liten uppföljning av vad som hänt hittills med mina mål för 2009. Att följa upp sina mål med jämna mellanrum och reflektera över vad som hänt samt planera framåt är en nyckelfaktor för att jobba målinriktat och effektivt. Så vad har hänt för min del då?

Februari månad blev väldigt hektisk och jag spenderade all min tid med att färdigställa lägenheten efter att en vän köpt den och hade 1:a mars som tillträdesdag. Nu några dagar senare kan jag stolt säga att jag blev klar i tid, förutom några småjusteringar som jag planerar att vara klar med denna vecka.

I stort sett alla andra av mina mål har fått ge vika för renoveringen. Träningen har jag kommit igång med litegrann och nu gäller det att fortsätta med löpningen så jag kommer i form till springcross då jag utmanat en kompis. Jag kommer slå honom, något annat finns inte på kartan ;).

Jag har även tagit upp studierna igen för att slutföra kurserna. Har diskuterat lite exjobb också med en kompis, vi får se vad det leder till.

Mina webbsidor har jag varit helt frånvarande ifrån tills nu och det är även dags att arbeta vidare med dem, behöver bla få tag i en bra skribent som gillar att skriva reseguider.

Hur går det för er andra med era mål?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *