Rullar ut fototapeter.se

fototapeter.se

Visst är det alltid skönt att avsluta en vecka med att kunna presentera resultat, jag rundar av den här fredagen med att lansera mitt senaste projekt Fototapeter.se. Egentligen är inte sidan helt färdig som jag tänkt mig, men som vanligt tycker jag det är bra att snabbt få ut en version tidigt som sedan förbättras när man känt av läget och provat sig fram.

Att jag ger mig in i den här smala nischen beror på att jag tidigare lyckades komma över domänen och att det passar utmärkt för min affiliategren i företaget. Heminredning är såklart också hett och med fototapeter kan man sätta en personlig touch på sitt hem, antingen genom att välja ett färdigt motiv eller printa ut sin favoritbild som fototapet. För att “brandifiera” fototapeter.se har jag börjat med en obligatorisk logga samt twitterkontot fototapeter_se som du gärna får följa. Nästa steg blir att fylla på sidan med fler fototapeter först från photowall och därefter från andra lämpliga märken och tillverkare.

Har du bra tips för vidare utveckling och potential med sidan tar jag gärna emot dem. Kontakta mig direkt om du driver du webbsidor inom liknande kategorier (typ fotoframkallning, design och heminredning) som passar för länkbyten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *