Nya domäner i portföljen och reseguider på g

Goddagens!

En del har hänt sen senast och jag tänkte delge omvärlden med det. Jag håller som sagt på med mitt exjobb inom supply chain där det börjar urkristallisera sig vilken lösning som kommer lösa företagets problem. Väldigt intressant och man ser affärsnyttan med det hela, det finns mycket pengar att spara genom att ha koll på processflöden!

Min domänportfölj har fått tillökning med en rad fina .se och .nu domäner. De två .nu domänerna har jag nämnt tidigare och nu är överlåtelsen färdig. Vilka dessa domäner är avslöjar jag inte nu utan vid något senare tillfälle. Jag tänker däremot berätta vilka .se domäner som jag nu är stolt ägare till, nämligen dessa:

– folder.se, passar självklart för alla i tryckeribranschen som erbjuder tryck av folder

– stockholmhotell.se, en given affiliatesida för Stockholms alla hotell

– brasilia.se som blir en reseguide till Brasilia, Brasiliens huvudstad

– Shenzhen.se i Kina.

Jag har även fått en del artiklar levererat till reseguider för städerna Strasbourg och Lille i Frankrike, jag kommer publicera det nya materialet om någon dag.  Jag har provat två nya skribenter och den ena av dem är jag riktigt nöjd med, har redan beställt mer material! Leverans hoppas jag på inom någon vecka för att kunna fortsätta lansera nya reseguider i jämn och rask takt.

Dessutom har jag också skaffat ett twitterkonto för att inte halka efter i trenderna, här är min twitterprofil. Lägg gärna till mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *