10-årig tradition

Då har årets upplaga av gubbracet i Örebro gått av stapeln, och vår lilla sammanslutning av glada internetentreprenörer har åter genomfört loppet med bravur.

I år var det extra speciellt då det är 10 år sedan vi startade den här traditionen som innebär att vi varje år i maj träffas, springer, snackar och avslutar med middag på kvällen. Tidigare hette stadsloppet i Örebro Grabbhalvan men som nu går under namnet Gubbracet och är en slinga på 5km genom city, perfekt för de flesta oavsett nivå.

Snabbast i år var Jakob Glashusen Svensson snabbast i vårt gäng med tiden 21:51 vilket är mycket bra, vill minnas att det är den nivå Jakob hållit alla 10 år som lägst. Tidigare om åren var jag nere och sniffade på 20minuters sträcket tillsammans med Jakob, men själv tog jag mig in strax under 25minuter i år vilket jag ändå är nöjd med då mina förutsättningar ändrats pga problem med fötterna.

Efter loppet hade Jakob “Biluthyrning” Naredi bokat spa på Elite Stora hotellet där vi fick relaxa i bastun och bada av oss, riktigt skönt. Kvällen avslutades på hotellets huspub/restaurang Bishops Arms där vi åt middag.

Tack alla för ett väl genomfört lopp och lika trevlig kväll, traditionen lever vidare. 

Tappra krigare i Gubbracet 2019

Tappra krigare i Gubbracet 2019. Bild från Bluecow.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *