Delta i affiliate sm

Igår kom nyheten att affiliate sm 2009 kommer gå av stapeln den 15 september. Eldsjälarna bakom tävlingen är de driftiga killarna Joel Falck och Anton Malmberg som tillsammans med Adtraction kommer genomföra det hela.

Tävlingen pågår från 15 september till 15 januari då Sveriges mästare på affiliatemarknadsföring kommer koras. Vid tävlingsstart får man reda på vilket affiliateprogram hos Adtraction som kommer användas. Reglerna för tävlingen är de som gäller för det aktuella affiliateprogrammet och för att göra det hela rättvist får man bara använda nya domäner som registrerats efter tävlingsstarten, på så sätt har alla samma förutsättningar vad gäller domännamnets kvalitét.

Alla är välkomna att vara med i tävlingen. Först behöver du skaffa ett konto hos Adtraction, sedan anmäler du dig på hemsidan för affiliate sm 2009. Kör hårt!

3 comments on “Delta i affiliate sm

  1. Stefan on

    Klokt drag från Adtraction. Det här kommer både dra in nya medlemmar, reklam och samtidigt ge en positiv bild av företaget. Ser verkligen fram emot tävlingen.

  2. admin on

    Jag är övertygad om att det kommer vara utvecklande för alla parter och deltagare i tävlingen. Blir verkligen något att se fram emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.