Vad som hänt på senaste tiden

Tänkte kort sammanfatta vad jag har gjort på senaste tiden och lite andra nyheter från webben. Förutom att jag skriver mitt exjobb så har jag:

 • Dragit igång min site Stockholmhotell.se som ska lista alla hotell i Stockholm och håller på som bäst att fylla den med hotell.
 • Fått material till flera nya reseguider i nätverket såsom Alsace.se i Frankrike, Albuquerque i USA och Shenzhen.se i Kina. Reseguider till städer i USA har jag lanserat fler av som Fort Worth i Texas och Long Beach i Kalifornien. Flera stadsguider kommer upp imorgon!
 • Markus Jalmerot har skrivit en bra artikel om vad man ska tänka på när man ska anlita en SEO-konsult. http://www.relevansanalys.se/valja-foretag-for-sokmotoroptimering/
 • Har nyss anmält mig till Lidingöloppet, nu gäller det att komma i riktig löparform.

Är det någon annan som ska springa Lidingöloppet?

6 comments on “Vad som hänt på senaste tiden

 1. admin on

  Kul då ses vi nog! Vansbrosimningen tänkte jag ta nästa sommar. Är du klar med din svenska klassiker efter Lidingöloppet?

 2. Billy on

  Jag tänker inte springa Lidingöloppet och jag kommer tyvärr inte slippa hela cirkusen heller 🙂 Som Lidingöbo vet man att det blir kaos under Lidingölopps-helgen.

  Vill du ha lite tips om restauranger m.m på Lidingö så bör du besöka Lidingö.nu, det finns även en “Lidingöloppet Special”

 3. En Svensk klassiker on

  Själv tog jag en svensk klassiker 2006. Träningen känns lite mer meningsfull om man har något mål såsom att klara vansbrosimningen eller att helt enkelt att ta alla lopp och klara en svensk klassiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *