Söndagens bravader – del tre

Det här blogginlägget ingår i en serie och är nummer tre i ordningen (andra delen här), jag fortsätter att redogöra för gårdagens projekt.

Deltagaren Hakan arbetade inom modesegmentet med en sida som behandlar ämnet smycken på nätet, en nisch som man kan grotta ner sig i riktigt mycket med alla olika former av smycken som finns (tex halsband, ringar, örhängen mm).

Andreas Johansson jobbade vidare på sin sajt om försäkringar, en sida som han haft i några år nu och förtjänar fina positioner. Försäkringar är ju en rätt så tråkig produkt egentligen, bla därför fungerar det rätt bra att sälja försäkringar på internet.

Mercz driver en guide som ska hjälpa svenska folket att lära sig hur man blandar goda drinkar själv. Många yngre drömmer ju om att bli bartenders, och det kan vara en bra början att lära sig några drinkrecept själv innan man betalar för en dyr bartenderkurs i Spanien.

AndersIvar jobbar med en e-butik som riktar in sig på allehanda handtag för hemmet. E-butiken ifråga säljer kökshandtag i alla möjliga varianter såväl som handtag anpassade för tex badrumsinredning.

En som satsar på det personliga varumärket är Albert Elvingson som startat en personlig blogg. Själv tycker jag det är intressant att läsa bloggar om entreprenörsskap och allt som hör därtill, jag får se till att lägga in  feeden i bloggläsaren så håller jag ett öga på den!

Håll ett öga på bloggen, snart publiceras sista delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *