Ska du skriva önskelista?

Anders Granström är en flitig webbentreprenör och affiliate som lagom till jul lanserar en ny tjänst för att skriva önskelista på nätet. Med onlinetjänsten önskelista.se kan man smidigt skicka just sina presentönskningar till vänner och familj.

Det finns också en presentgenerator med samlade presenttips för alla åldrar, där man enkelt och snabbt hittar alla möjliga produkter som kan önska sig i present. Presentgeneratorn är en bra idé eftersom det ibland är svårt att veta vad man önskar sig. Alla presenter har såklart direktlänkar till köpsidan på respektive e-butik.

Alla som får önskelistan kan enkelt gå in och läsa önskningarna och även bocka för den present som man har tänkt köpa, på så sätt uppstår inga komplikationer kring vem som ska köpa vad. Önskelistan hjälper därigenom även till att förhindra alla felköp, dubbletter och presentbyten som brukar ske kring jul.

Jag tycker Anders har tagit fram en bra paketerad tjänst med flera fördelar, förhoppningsvis är den till stor hjälp vid julstressen. Lycka till Anders 😉

One comment on “Ska du skriva önskelista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *