Programmerare i Västerås

Jag träffade Christian Davén över en lunch för ett par veckor sedan där vi snackade om webbutveckling och företagande på internet. Det är alltid kul att träffa likasinnade och diskutera idéer. Vi pratade även om en eventuell webbfika framöver där vi försöker samla ihop fler personer inom “sfären” för att snacka lite webb, när tid och intresse finns får vi ta tag i det. Hör av dig i kommentarsfältet om du är intresserad!

Men framförallt är detta inlägg skrivet för att tala om att det finns en nyinflyttad programmerare i Västerås. Christian har sagt upp sig som anställd programmerare sedan 4år tillbaka för att nu driva sitt företag på heltid. Jag tycker det är strongt gjort kul när man satsar på det man vill göra.  Behöver du hjälp med programmering och webbutveckling rekommenderar jag dig att ta ett snack med Christian!

8 comments on “Programmerare i Västerås

 1. Patrik Berggren on

  “Webbfikan” måste vi snart göra. Finns ju väldigt många “laptop-nomader” i området.

  Här finns intresse, skön omväxling från kontoret hemma, bakom köket 🙂

  Finns det något just fik/hak som har wifi?

  /Patrik

 2. admin on

  Jag har dålig koll på vilka ställen som har wifi, sitter också mest hemma och arbetar. Vi som befinner oss i området får väl ta vårat ansvar och knappa in koordinaterna på wifikartan.se 🙂
  Då kan vi spika något dag i slutet på oktober eller början på november, kan vi samla ihop ett gäng tro?
  /Benny

 3. Jonny Elofsson on

  Jag vill inte påstå att jag är programmerare men fika behöver man ju göra ändå och Örebro är ju bara timmen bort med tåget. Så jag anmäler mitt intresse. =)

 4. C. Davén on

  Haha, tack för reklamen! 🙂

  De enda ställen jag känner till med Wifi här i stan är Stadshotellet (på rummen) och biblioteket. Annars kanske man kan fika utan dator…? Min släpar jag inte gärna med mig, den är så tung.

 5. admin on

  Härligt Jonny, klart du också ska komma! Jag är inte heller någon programmerare, får nog kalla mig webbentreprenör istället 😉

 6. admin on

  @Christan – nemas problemas!
  Självklart blir det fika utan dator, det ska inte bli nåt businesscamp direkt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *