Mina mål för 2009

Vid varje nytt år avger man som känt som bekant nyårlöften för att sätta upp mål. Egentligen är det här inga uttalade nyårslöften från mig. Det är målområden som blivit klargjorda och formulerade först nu. Precis som flera andra bloggare (tex Bard, innovatören, Anton)  har jag blivit inspirerad att sätta upp mål som ska uppfyllas för att sätta lite lagom press på mig själv. Att jobba med målsättning är ett effektivt sätt att utvecklas och avancera till nya nivåer. Jag har valt att definiera mål jag ska uppnå med min hälsa, företaget, utbildning, personlig utveckling och lägenheten.

Hälsa

– Vinna över Erik i terrängloppet Springcross

– Träna 4 dagar i veckan

– Bli bättre på kitesurfing

– Springa Stockholm halvmarathon under 1.40

Företaget

– Öka omsättning jämfört med 2008

– Lansera en ny e-butik, ranka lägst #2 på valt nyckelord

– Resenätverket
* Utveckla och lansera alla domäner jag har i portföljen med innehåll
* CTR på minst 4%

– Biljett.com
* Biljettsökmotor som indexerar biljetter till konserter, fotboll och flyg
* Utveckla ett biljettsystem och sköta biljetthantering för 3 konserter som arrangeras ihop med en vän
* Ranka lägst #3 på biljetter

Utbildning
– Skriva examensarbetet inom projektledning

– Bli bättre på portugisiska

– Tenta av resterande kurser

Lägenhet

Blir klar med lägenheten för försäljning i februari – mål avklarat

4 comments on “Mina mål för 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *