Levande igen – SEO Sunday

För lite över en vecka sedan blev det prat på twitter om det gamla seobloggarkonceptet SEO Sunday som var något en rolig aktivitet som kördes på söndagar för några år sedan. Det hela gick ut på att man skulle ägna en del av söndagen åt att skapa en webbsida som sedan presenterades i slutet av av dagen varvid alla bloggade resultatet, ett sätt att hjälpa varandra med länkbygge och få uppmärksamhet till sina sajter.

Av någon anledningen dog det hela ut, men nu har Erik Bergman dragit igång SEO Sunday igen på ny domän efter uttryckt intresse från några personer via twitter och seo-forum.se. Erik var först ut och tyvärr ensam förra söndagen, men igår blev det några deltagare till. Förhoppningsvis rullar det sakta igång och växer framöver med fler deltagare.

Den här söndagen (20 november) tog jag tag i och fixade artikel.se som inte fungerade korrekt, tidigare var formuläret för att posta artiklar trasigt vilket nu är åtgärdat. Det blev även flytt till en ny server och ett tillhörande twitterkonto sattes upp. Nu är artikelkatalogen redo för nya artiklar.

Vad andra åstadkom under söndagen 20/11

David Olofsson skapade en sida om wow gold och har bloggat om SEO Sunday här.

Erik Bergman fokuserade på skraplotter på nätet (med 2 bloggposter här och här).

Har jag missat någon deltagare så säg till vilken sida du har gjort samt vart du bloggar om det, så uppdaterar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *