Gratis bingo bonus

Förra veckan satte jag mig ned och fräschade upp en gammal sida som legat oförtjänt länge. Jag snappade domänen bonusbingo.se för ca 8 månader sedan och slängde i samma veva upp en oseriös sida om bingo. Men nu fick jag alltså ett litet ryck och omarbetade utseendet och loggo till sidan. Även innehållet har blivit uppfräschat och fått en bättre struktur. Sidan riktar sig till dem som vill börja spela bingo eller prova på nya virtuella bingohallar. Några bingorum är utvärderade där jag listar hur mycket gratis bingo bonus och insättningsbonus man kan få som ny medlem.

En annan domän jag fick via snapback för några veckor sedan är ebutik24.se. Den domänen får tjäna som en katalog för ebutiker baserad på det populära katalogscriptet phpld. Tanken är att den som har en ebutik kan få inlänkar från en relevant sökmotorvänlig katalog för ebutiker. Än så länge är inget mer gjort än att jag har översatt sidan i sin grundform, senare skall katalogen utrustas med funktion för nyckelord och sökmotorvänlig url.

Jag är inte ensam om att vara produktiv på söndagar. Några andra som deltog i senaste seosunday var Andreas Bard som har gett sig in i upplevelseindustrin med sin sida om smakupplevelser. Anton Malmberg utökade sitt nätverk av styrketräningssidor med en sida om stretching. Anton Johansson skapade även han en sida om bingo och Erik Stenman gjorde en site om en serie vid namn Zits!

Stefan Nilsson byggde vidare på sitt nätverk om digitalkameror och lanserade siter om kamerorna Nikon D3x, Nikon D4, Nikon D400, och Nikon D70.

Det var resultatet från denna gång och jag håller med Stefan Nilsson om att trenden med Seosunday har varit negativ senaste tiden. Jag både hoppas och tror att det åter efter jul- och nyårsfirandet kommer igång igen när allt börjar återgå till normal takt efter julstressen.

Gott nytt år!

One comment on “Gratis bingo bonus

  1. Emil on

    Tjenare! Jag undrar om du har lust att byta länkar med mig. Länkbyten är ett bra sätt att få bättre placeringar i sökmotorer.

    Vad sägs? Du kan kontakta mig via min email om du har lust att byta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *