Gårdagens skapelser – del fyra

Så är vi slutligen framme vid sista delen i den här bloggserien, du kan läsa föregående inlägg i det här inlägget. Jag fortsätter direkt med att berätta om vad det filades på under gårdagens upplaga av SEO Sunday.

Att använda internet till att söka fakta är något som Spexer tagit fasta på i och med sin sajt om  faktatexter. Nu har jag inte kollat närmre på innehållet och syftet med sidan, men min aning och förhoppning är att det blir en artikelkatalog. Den som lever får se.

Carl G tog ett steg framåt med sin sida som rör det känsliga ämnet låna med betalningsanmärkning. Nu sticker jag inte under stol då jag själv också är aktiv inom lånesegmentet. Senast för någon vecka sedan hörde jag om att allt fler hamnar hos Kronofogden efter försök att betala skulder med smslån, nyheter som jag hoppas tvingar låneföretagen skärpa kraven och inte låna ut pengar till dom som redan har betalningsanmärkningar.

Även Urban G tog tillfället i akt och deltog igår med en sida som behandlar ämnet energi. Ett ämne som ligger helt rätt i tiden med allt vad höga elpriser och nya energialternativ innebär. Själv går jag med husbygge i planeringen men har fastnat lite i bygglovprocessen, positivt sett innebär det bla mer tid att hitta en bra energilösning.

Slutligen återstår det att berätta lite om säkerhetsdörrar som Michael Bingmert valde att ägna sin söndag åt. Det finns säkert fler skäl än vad jag kan komma på direkt, men det stora självklara är för att minska inbrotts- och rånrisken för både privatpersoner och företag.

Det var allt denna omgång av SEO Sunday hade att erbjuda, 17 deltagare är troligtvis rekordet sedan konceptet drog igång på nytt. Men något säger mig att det rekordet inte blir långvarigt, kanske bräcks det redan nästa söndag. Det är min förhoppning. Har du själv funderat på att vara med i SEO Sunday, tveka inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *