Första bloggtävlingen igång

Bloggtävlingen.se har rullat igång och lanserat sin första tävling. I startskedet har jag valt att köra stockholmhotell.se för att kunna erbjuda alla intresserade bloggare något roligt att hugga tag i. Istället för att bara ha en ”tom” landningssida innan externa arrangörer släpps in och kan lägga upp egna tävlingar, måste det finnas redan nu så att fler kan vara med direkt.

Den första bloggtävlingen går ut på att blogga om något av de hotell som finns upplagda på stockholmhotell.se, och länka till just det hotellet. Man ska även berätta att det är ett bidrag till bloggtävlingen.se.

Till det vinnande blogginlägget ges ett presentkort på Scandic Hotels, värde 1000kr

Få en länk, sprid tävlingen

Nu behöver jag hjälp av DIG att promota den här tävlingen. Alla som bloggar och twittrar om bloggtävlingen.se får en länk från det här inlägget till sin blogg eller twitter. Det behöver inte alls vara ett längre inlägg, jag uppskattar allas bidrag.

Allra gladast blir jag om du kommer med ett eget tävlingsbidrag. Då blir du också listad i den här bloggposten. Så kom igen, du har allt att vinna!

Cred

Tack till följande som bloggat eller twittrat om detta inlägg. Påminn mig om din länk så uppdaterar jag.

Erik

Seojournalen

Nabil El Alaoui Sossey

Stefan Nilsson

@magnusthornblad

@wallsimon

@martinelofsson

@blienvinnare

7 comments on “Första bloggtävlingen igång

 1. Erik on

  Tjena!

  Sitter och gör en liten marknadsundersökning för ett litet projekt och jag undrar vad du generellt skulle välja.

  1. En länk från en svensk PR2 sida

  2. En länk från en engelsk PR4 sida

  Länken ska till en svensk sida och placeras på liknande sätt i båda alternativen.

  Mvh
  Erik

 2. Benny Kvist on

  Hej Erik,
  det är en fråga som jag skulle kunna svara både 1 eller 2 på. Det är såklart fler faktorer man behöver ta hänsyn till än att bara veta att sidan som ska länkas till är svensk. Men ska jag ge ett enkelt svar får det bli 2, den engelska kan ju vara lika relevant även om språket skiljer sig, och då väljer jag den med högre PR.
  Vill gärna se resultatet av undersökningen senare!

 3. Erik on

  Tack för ditt svar Benny. Än så länge är folk rörande överens om att inte komma överens 🙂 Fått ganska exakt hälften/hälften som svar.

  Självklart är det många andra faktorer som spelar roll men i just det här antagandet så är PR (och de inlänkar som PR generellt innebär) den enda faktor som skiljer de två sajterna utöver språket.

  Jag håller dig uppdaterad och kommer eventuellt behöva lite betatestare som jag kan bjuda på lite länkar som tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *