Forsättning på söndagen – del två

Det här inlägget är fortsättningen på det första i en serie om totalt 4 st med syftet att berätta mer om vilka webbsidor som skapades under gårdagens SEO Sunday (mer om hur konceptet fungerar kan du läsa i det första inlägget). Du får ha överseende om det blir lite mycket på en gång (ojämn aktivitet på bloggen), alla inlägg publiceras direkt efter varandra idag. Här kommer fortsättningen.

Petter Hedman jobbar väldigt fokuserat med sökmotoroptimering av sin sida som han faktiskt börjar ta rätt fina placeringar på. Han arbete hittills har resulterat i att han för tillfället ser ut att ranka runt plats 10-11 på en så pass hård term (mycket prestige i SEO branschen). Det kommer nästan garanterat resultera i nya uppdrag eller jobbmöjligheter för Petter, stort lycka till!

På andra sidan Östersjön sitter Jonathan Björkskog och även han är verksam inom SEO. Han använda söndagen till att arbeta på en sida som visar upp olika barfotaskor som går att köpa på nätet. Som namnet antyder handlar det om skor som är utformade  likt en sorts “handske för fötterna”. Troligtvis tillverkade i något neoprenmaterial med 5 tår och kan med fördel användas till barfotalöpning.

Inom den ständigt intressanta resenischen jobbade Kimpo med sin valutaomvandlare. Det blev främst en kosmetisk uppdatering av sidan vad jag förstod. Jag själv har faktiskt en minisite i mitt resenätverk inom samma område, dock saknas räknefunktionen än så länge men vi får se hur det blir med det. Kimpo har skapat en sida som är enkel och rakt på sak, vilket jag gillar.

Erik Bergman är bingonischen trogen och jag tror han börjar koppla ett rätt så bra grepp om den faktiskt med bingosidan provabingo.se. Igår filade han på en annan sida om bingo på nätet, hatten av för Eriks framgångar! Snart kommer nästa inlägg i serien, håll till godo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *